HEURA GAYA: mixtures de terra i cançó

HEURA GAYA: mixtures de terra i cançó

Go to tickets
HEURA GAYA: mixtures de terra i cançó

HEURA GAYA: mixtures de terra i cançó

Es Fortí de Cala d'Or. Av. d'es Fortí 07660 Cala D'or, Illes Balears. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

Heura Gaya inicia amb el projecte Gaya (Segell Microscopi 2019) una recerca personal i del seu propi llenguatge a través d’un repertori intimista que viatja entre el pop i el folk, i que es nodreix de la tradició més arrelada. Les seves cançons evoquen la natura i apel•len l’amor romàntic del XIX, amb una veu dolça i un to emocional sovint melancòlic. Gaya va ser finalista a la darrera edició del concurs Sons de la Mediterrània, i ha estat definida per la revista Enderrock «intimisme d’arrel» i «sons tradicionals de distància curta que remeten a l’olor de terra molla i a l’amor per la tradició.»

Al seu particular cançoner hi ha cançons que busquen estats emocionals a través de la natura, un “pop trist" que versiona un lied de Franz Shubert, unes tradicionals Cobletes de la canya que canten un poema de J.V. Foix, la versió d’una cançó d’Eduard Toldrà amb text de Josep Maria de Sagarra que s’amalgama amb una tonada de feina de Mallorca, una cançó de bres i una de bressol que Maria-Mercè Marçal va escriure per a la seva filla Heura, cançons de pandero que es converteixen en un cant a la dona en to alegre i rebel. Tot això i molt més és l’univers Gaya.

AMB TAST DE VINS DEL CELLER SON ALEGRE ECOLÒGIC

10è FESTIVAL LA LLUNA EN VERS - JUNY/SETEMBRE 2019 - FUNDACIÓ MALLORCA LITERÀRIA


Access policy

Política d'accés de menors: LA LLUNA EN VERS ÉS FAMILY FRIENDLY! L'entrada als espectacles de LA LLUNA EN VERS és gratuïta per a menors de 12 anys. És imprescindible que vagin acompanyats d'un adult responsable. No es recomana l'accés dels menors de 3 anys i, en tot cas, caldrà que els adults responsable tinguin cura que els menors assistents no interfereixin en el correcte desenvolupament i gaudi dels espectacles per part de la resta de públic.

Video

1 Comment See comments

Verified commentAttended on 08/25/2019
Excel.lent
Artista I lloc excepcionals.
Francesc
08/26/2019

Share it!

Brought to you by

Fundació Mallorca Literària

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more