ENTRADES INFANTS EiMa Festival dia 6 d'agost: COSSOC + POI + ESBERLAR + VEUS OBERTES

ENTRADES INFANTS EiMa Festival dia 6 d'agost: COSSOC + POI + ESBERLAR + VEUS OBERTES

Ver entradas
ENTRADES INFANTS EiMa Festival dia 6 d'agost: COSSOC + POI + ESBERLAR + VEUS OBERTES

ENTRADES INFANTS EiMa Festival dia 6 d'agost: COSSOC + POI + ESBERLAR + VEUS OBERTES

Camp de Deulosal. Camp de Deulosal (seguir la senyalítica). Ver mapa


Venda en liña pechada.

Para máis información pregunta ao organizador do evento.

Os datos do organizador están no apartado "Organizado por".

Descrición

DIA 6 D'AGOST

19:00h

COSSOC

MAGÍ SERRA I ANAMARIA KLAJNŠČEK

Duet amb una coreografia hipnòtica plena d'imatges suggerents del que poden fer dos cossos en constant equilibri. Un moviment de recerca sobre la complexitat i la simplicitat d'una relació.


Establint una relació íntima, els dos intèrprets creen una connexió forta, des d’on poder interpel·lar l'entorn i integrar-se amb l'espai. La peça porta al públic per un camí de calma i escolta. COSSOC vol deixar una empremta en el record del públic. Creant un viatge a través de les emocions i deixar espai per a una sensació de contemplació col·lectiva.


https://vimeo.com/448440122
POI

CIA ATIROFIJO CIRC / GUILLEM VIZCAÍNO

"Un personatge atrapat des de la infància per l'efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d'embolics i girs que ens transporta fins al joc, un dels estats més importants de la vida". La baldufa és un joc màgic i ancestral amb uns girs hipnòtics que tenen un recorregut de més de sis mil anys d'història. Fusionar les arts del circ amb el popular joc de la baldufa i les arrels de la cultura mediterrània és el principal objectiu d'aquest espectacle de caràcter contemporani.


https://www.youtube.com/watch?v=XDfGkFLg7ao
ESBERLAR

CIA L’ATAPEÏDA / ELENA LALUCAT, ALMA STEINER I PINO STEINER

La companyia l'Atapeïda s'inspira en sis relats de Haruki Murakami que narren les vides trasbalsades d'uns personatges que es veuen afectats pel terratrèmol de Kobe de 1995. Aquest fet transforma el paisatge físic i social del Japó i aboca els seus protagonistes a un canvi de paradigma de forma imminent. Tres personatges ens guiaran a través d'imatges transitòries en un món hipotètic, on la regla de supervivència és el canvi i l'adaptació. Una esquerda d'intimitat dins l'espai públic. Esberlar reflexiona sobre el llindar, els límits, entre l'espai interior i exterior. 13 catifes delimiten i rebel·len la visió aèria d'un mapa de la llar dels nostres intèrprets. Un mirall en sentit contrari, que permet al que està a fora a mirar a dins.


https://vimeo.com/457772887
VEUS OBERTES

Una trobada de dones cantadores de Maria amb Neus Salvà, Laia Vallés, Alejandra Scotto i Joana Gomila.
*Important: Seguint les indicacions sanitàries, es poden fer grups de màxim 10 persones per seure juntes (infants inclosos).

Per a una millor organització les entrades de les persones que es vulguin seure juntes han de ser adquirides conjuntament. Moltes gràcies.
Més informació a www.eimacreacio.com

Neste caso o promotor non especificou a política de acceso a menores, se tes calquera dúbida animámoste a que contactes directamente con el.

Compartir!

Organizado por

eiMa Creació

Ver detalles